تقسیم ۲۰۰ ریال سود به ازای هر سهم بانک کارآفرین
در مجمع عمومی عادی سالانه بانک کارآفرین مبلغ ۲۰۰ ریال به عنوان سود خالص قابل تقسیم به هر سهم تصویب شد.
به گزارش روابط عمومی بانک کارآفرین، در مجمع عمومی عادی سالانه این بانک که روز سهشنبه ۳۱ تیرماه و با حضور صاحبان بیش از ۷۱٫۶۱ درصد سهام، در سالن اجتماعات بانک کارآفرین برگزار شد، سود تقسیمی به ازای هر سهم به میزان ۲۰۰ ریال به تصویب رسید و مقرر شد سود مذکور در حساب طلب سهامداران ثبت گردد تا متعاقب تحقق پیشنهاد افزایش سرمایه و اختصاص قسمتی از این سود برای افزایش سرمایه، برنامه جدید توزیع سود اعلام گردد.
در این جلسه گزارش هیات مدیره و گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی در خصوص عملکرد سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، به استماع سهامداران رسید و همچنین صورتهای مالی سال منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ نیز به تصویب رسید.
تعیین پاداش اعضای هیات مدیره، تعیین حق حضور اعضای غیرموظف هیات مدیره، انتخاب روزنامه کثیرالانتشار برای درج آگهیهای بانک و انتخاب بازرس و حسابرس قانونی، از موارد دیگری بود که در این جلسه مطرح شد و به تصویب رسید.
بر اساس این گزارش در این مجمع که به ریاست محمدرضا خورسندی رئیس هیات مدیره بانک کارآفرین برگزار شد، دکتر محمدرضا فرزین مدیرعامل بانک گزارش عملکرد سال ۱۳۹۸ و برنامههای آتی بانک را به شرح زیر به استماع حاضران رساند:
گزارش عملکرد مالی سال ۱۳۹۸ و تبیین برنامههای آتی بانک
بانک کارآفرین به عنوان یکی از خوشنامترین و معتبرترین بانکهای کشور، وارد سومین دهه فعالیت خود شده است. این بانک با تکیه بر سه سرمایه بنیادین مشتمل بر «سرمایه انسانی متعهد و کارآمد»، «سرمایههای مادی شفاف و ناشی از انجام فعالیتهای بانکی قابل اتکا» و «سرمایههای تخصصی مبتنی بر دانش و تجارب حرفهای»، توانسته است نزد مشتریان به عنوان ذینفعان اصلی از جایگاه معتبری برخوردار باشد.
با تکیه بر این سه سرمایه و نیز خوشنامی بانک کارآفرین، خطوط اصلی کسب و کار و برنامه استراتژیک ۱۴۰۰ تدوین شده است. بهرهمندی از ظرفیتهای فناوری اطلاعات در همه ابعاد و نیز تخصصیسازی و طراحی خدمات و محصولات با تاکید بر بانکداری شرکتی، بانکداری سرمایهگذاری و بانکداری تجاری و شخصی از خدمات جدیدی است که در نظر است با جدیت و تا حصول نتیجه مطلوب و کسب سهم ارزنده از بازار دنبال شود.
تمرکززدایی از خدمات ارزی و ارائه خدمات بینالمللی، توسعه کیفی و کمی سرمایه انسانی بانک در برنامه دوساله (۱۴۰۰-۱۳۹۹)، شایستهسالاری و شایستهگزینی و ارتقاء از درون بانک، طرح طبقهبندی مشاغل و آموزشمحوری و ارائه آموزشهای تخصصی و حرفهای جمله دیگر اولویتهای کاری بانک در سال جاری خواهد بود.
همچنین تکمیل زنجیره ارزش خدمات از طریق توسعه متوازن شرکتهای گروه کارآفرین با اهتمام بر پرهیز از بنگاهداری و سرمایهگذاری بر روی حوزههای جدید فینتک و API و شرکتهای استارتاپی نیز جزء محورهای جدید توسعه بانک در سال آینده هستند. تاسیس هلدینگ نگاه (گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک کارآفرین) به عنوان بازوی اجرایی و عملیاتی حوزه فناوری اطلاعات و تاسیس هلدینگ مالی برای توسعه خدمات جامع مالی ایجاد شده، از جمله مهمترین سیاستگذاریهایی است که فرصتهای جدید و سودآوری مناسبی را برای بانک ایجاد خواهد نمود.
تقویت و تازهگردانی برند کارآفرین نزد جامعه و افکار عمومی و مشتریان و همچنین ایفای مسئولیتهای حرفهای و اجتماعی از جمله برنامهها و اولویتهای کاری بانک کارآفرین در سال جاری خواهد بود.
کسب نشان زرین برترین بانک در ارائه خدمات ارزی و بینالمللی در اجلاس توسعه صادرات ایران Exportex Iran، کسب نشان عالی چهارمین اجلاس سراسری نشان عالی مدیر سال و عضویت در انجمن حسابرسان داخلی ایران از جمله دستاوردهای بانک کارآفرین در سال ۱۳۹۸ بوده است که با همراهی و همدلی همکاران در همه سطوح سازمانی، کسب این موفقیتها با قدرت بیشتر دنبال خواهد شد.
عملکرد مالی بانک در سال ۱۳۹۸ با توجه به شرایط اقتصادی کشور، مثبت و قابل قبول بوده است. در نتیجه اقدامات کیفی و کمی صورت گرفته، در این سال نرخ بازده داراییها ۱٫۵ درصد و نرخ بازده حقوق صاحبان سهام نیز ۱۹ درصد بوده است. همچنین نسبت کفایت سرمایه نیز ۷٫۱۶ درصد است که رشد این رقم نسبت به سال قبل، نشاندهنده استحکام ساختار مالی بانک در شرایط اقتصادی کم ثبات است.
همچنین کل سپردههای بانک در سال ۱۳۹۸نسبت به سال گذشته معادل ۲۵ درصد رشد داشته است. بر اساس گزارش عملکرد ارائه شده سود سال ۱۳۹۸ پس از کسر مالیات نسبت به سال قبل ۱۳۶ درصد رشد داشته است. همچنین تسهیلات اعطایی بانک در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال قبل از رشد ۱۶ درصدی برخوردار بوده است.
مجموع درآمدها در سال ۱۳۹۸ مبلغ ۸۳۸٫۲۷ میلیارد ریال است که نسبت به سال گذشته ۱۳۶ درصد رشد داشته است. همچنین به منظور بهبود نسبتهای عملیاتی بانک، افزایش سرمایه بانک از مبلغ ۸٫۵۰۰ میلیارد ریال به مبلغ ۴۰ هزار میلیارد ریال در دستور کار قرار دارد که طی دو مرحله و با حمایت سهامداران و موافقت نهادهای قانونی انجام خواهد شد.