اگر مردم برای مردم تلاش نکنند،نمیتوانیم از مشکلات پایتخت عبور کنیم/حل مشکلات پایتخت در گرو مشارکت های همه جانبه مردمی است
پیام اقتصاد : مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران در پنجمین نشست از سلسله نشست های اشتراک و انتقال تجربه مسئولیت پذیری اجتماعی سازمانی شهر تهران اعلام کرد: مسئولیت ما در بخش حاکمیتی تسهیل گری است.
به گزارش روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، دکتر احمد احمدی صدر با ارج نهادن و تقدیر از برگزاری سلسله نشست های اشتراک و انتقال تجربه مسئولیت پذیری اجتماعی سازمانی شهر تهران، تصریح کرد: بی شک اقدامات اصناف، شرکت ها و موسساتی که با اراده و عزم فولادین در مسیر تولید، کارآفرینی، اشتغال، توسعه متوازن و منطقی امر اقتصاد گام بر میدارند، قابل تقدیر است. در این راستا نیز برای نخستین بار در حوزه مسئولیت پذیری اجتماعی سلسله نشست های تخصصی برگزار می شود.
وی با انتقاد از تعلل مدیران شهری گذشته در زمینه مسئولیت پذیری اجتماعی سازمانی شهر تهران افزود: امروز بعد از شش سال مغفول ماندن موضوع مهم مسئولین پذیری اجتماعی و عدم برگزاری جلسات تخصصی این حوزه، شاهد برگزاری پنجمین نشست از سلسله نشست های اشتراک و انتقال تجربه مسئولیت پذیری اجتماعی سازمانی شهر تهران هستیم که نه تنها تا پایان سال ادامه دارد بلکه در نظر داریم منجر به ارائه مدلی منسجم در این حوزه شود.
دکتر احمدی صدر ادامه داد: بی شک با ارائه مدلی نوین نه تنها مشکلات مردم حل می شود بلکه با حضور و مشارکت مردم و نهادها و اصناف شاهد تحول در حوزه های اقتصادی و اجتماعی خواهیم بود.
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی با اشاره به نقش دبیرخانه مسئولیت پذیری اجتماعی گفت: در نظر داریم در این دبیرخانه علاوه بر نقش تسهیل گری، فرصت آشناسازی نهادهای اقتصادی با یکدیگر را نیز فراهم کنیم تا با هم افزایی توان واحدهای مختلف، مسیری برای گذر از مشکلات شهر تهران ایجاد کنیم.
وی با تاکید بر اینکه مادامی که حکومت به تولید و اشتغال به خوبی نگاه نکند، نمی توانیم در مسیر توسعه متوازن گام برداریم، خاطره ای از سردار دل ها شهید حاج قاسم سلیمانی یاداوری کرد و گفت: این شهید بزرگوار بارها اعلام می کردند اشتباه در حوزه حاکمیتی این است که بخواهد در همه امور ورود کند در حالیکه باید نقش یک چوب خشک را به عنوان یک تکیه گاه برای نهالی در حال رشد ایفا کند.
احمدی صدر با تاکید بر اینکه مردم در زمینه مسئولیت پذیری اجتماعی همچون نهالی هستند که نیاز به حمایت دارند گفت: لازم است در مسیر تقویت مسئولیت پذیری اجتماعی از گروه های ان جی اویی، خیرین، گروه های جهادی، صاحبان صنعت و غیره حمایت کنیم تا با تکیه به بخش حاکمیتی بتوانند رشد کرده و ثمره بدهند تا کم کم تبدیل به درخت توانمندی شوند. بی شک این اقدام همان توانمندسازی است که مدنظر همگی است.